Dokončení aktivit v projektech Lávka a Opera

4.8.2020 – V uplynulých dnech byly ukončeny hned tři projektové aktivity. Jako první byla ukončena povinná vzdělávací aktivita Finanční gramotnost a pracovně právní minimum v rámci projektu Lávka pro poslední šestičlennou skupinu OZP ve spolupráci s organizací Arkádie. Všichni účastníci aktivitu ukončili úspěšně a odnesli si spoustu užitečných informací. Nyní klienty čekají hodnotící schůzky a vstup do Agentury práce.
Dále v rámci projektu Lávka absolvovalo 5 klientů rekvalifikační kurz Obsluha osobního počítače v rozsahu 80 vyučovacích hodin, během kterých si účastníci osvojili pokročilé dovednosti na počítači a získali osvědčení.
Třetí aktivitou byla opět Finanční gramotnost a pracovně právní minimum pro první skupinu OZP a OZZ, ale tentokrát v rámci nového projektu Opera. I tato skupinu bude mít v nejbližších dnech hodnotící schůzky s osobní poradkyní a poté vstoup do Agentury práce k pracovní konzultantce.

V případě zájmu o další informace k projektu pracovní rehabilitace neváhejte kontaktovat osobní poradkyni Mgr. Zuzanu Bartošovou na telefonním čísle 724 266 825.

0 KOMENTÁŘŮ

Napište komentář

Chcete se zapojit do diskuze?
Neváhejte nám napsat!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *